Testimoniale

“Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de-a lungul perioadei indelungate de colaborare cu specialisti site-ului LICITATIA.RO. Recomandam tuturor companiilor interesate colaborarea cu S.C. IOANA S.R.L.”

 

S.C. ELECTROUTIL ALISER S.R.L., D-na Imbre Liliana

 

 

,,Mentionam ca suntem foarte multumiti de colaborarea cu specialistii site-ului www.licitatia.ro, care prin toata activitatea depusa pana in present, au dat dovada de competenta si de seriozitate. Recomandam si altor firme interesate sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de firma SC Ioana SRL.”

 

SC Criomec SA, Dr.Ing. Alexandru Serban

 

 

,,Serviciile de monitorizare a licitatiilor publice oferite de Sc Ioana Srl, satisfac pe deplin exigentele companiei Servelectro SRL. Seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul angajatilor site-ului: www.licitatia.ro ne-au demonstrat ca aceasta societate dispune de managementul si experienta necesara pentru a activa cu succes in acest domeniu, fapt pentru care va recomandam si altor companii interesate.”

 

SC Servelectro SRL, Dr. Irimin Dragos

 

 

“Suntem foarte multumiti de colaborarea cu specialistii site-ului www.licitatia.ro. Recomandam si altor firme interesate sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de firma SC Ioana SRL.”

 

SC Protelco SA, Dl. Marinescu Adrian