Despre Noi

Licitatiiconstructii.ro preia prin RSS lista licitatiilor publicate de portalul de monitorizari licitatii publice licitatia.ro. Surse precum SEAP, Monitorul oficial, presa, Bursa Romana de marfuri sunt monitorizate zilnic pentru a oferi abonatilor licitatia.ro cele mai complete informatii privind achizitiile publice si atribuirile contractelor de achizitie publica, in functie de domeniul de activitate al fiecarui client.

Licitatiile publice sunt o oportunitate pentru dezvoltarea din punct de vedere economic a unei societati si ofera sansa de a contracta noi lucrari, insa anunturile de licitatii publice sunt publicate in numeroase surse, precum SEAP, ziare, Monitorul oficial, Bursa Romana de marfuri. Serviciul de monitorizare oferit de partenerii nostri de la licitatia.ro va ajuta sa economisiti bani si timp oferindu-va rapid si eficient informatiile specifice domeniului dumneavoastra de activitate.

Mai exact, in cazul in care doriti sa participati la o licitatie, trebuie sa urmati o anumita procedura: primul pas este de a urmari publicarea licitatiilor care va intereseaza, pentru a putea face o oferta cat mai buna si intr-un timp cat mai scurt. Mai apoi este necesar sa contactati autoritatea contractanta si sa cumparati caietul de sarcini, in cazul in care acesta nu este gratuit. Totodata, la fel de important este sa verificati daca sunteti concordant in ceea ce priveste criteriile de calificare. Ultimul pas este de a intocmi documentatia necesara, precum si depunerea ei inainte de data limita.

Licitatiiconstructii.ro vine in ajutorul dumneavoastra, punandu-va la dispozitie lista cu titlurile la toate  licitatii publice din domeniul constructiilor, astfel nu va mai fi necesar sa cautati pe mai multe site-uri aceste licitatii. Veti gasi datele autoritatii contractante, criteriile de participare si alte conditii, cat si date despre procedura in sursa unde a fost publicat aceasta licitatie. La un click distanta poate fi gasit viitorul antreprenor, constructor, instalator, proiectant, sau materialele de constructii pentru lucrarea sau proiectul firmei dumneavoastra.