Intrebari frecvente

1. Cum pot vizualiza licitatiile dintr-un anumit judet?

Dati click pe judetul care va intereseaza, iar in partea de jos a paginii se vor afisa doar licitatiile organizate in judetul selectat.

 

2. Pot vizualiza licitatii din Uniunea Europeana?

Da, aveti acces la licitatii din Uniunea Europeana daca dati click pe “LICITATII CONSTRUCTII EU”, apoi selectati tara din care doriti sa vedeti licitatiile. In josul paginii vor fi listate licitatiile UE.

 

3. Ce contine categoria “ATRIBUIRI”?

La sectiunea “ATRIBUIRI” veti regasi informatii despre licitatii care au avut loc si firmele castigatoare ale acestor licitatii.

 

4. Exista posibilitatea de cautare dupa un cuvant-cheie?

Da, sectiunea “CAUTARE” va poate fi de ajutor in gasirea unei licitatii anume, sau puteti accesa “CAUTAREA AVANSATA”, care va va directiona catre site-ul Licitatia.ro.

 

5. De unde se poate descarca documentatia unei licitatii?

Documentatia se poate descarca gratuit pentru abonatii site-ului. In cazul in care organizatorul licitatiei percepe o taxa pentru procurarea caietului de sarcini, atunci caietele de sarcini se vor putea procura de la organizator, contra sumei specificate de acesta in anuntul licitatiei.

 

6. Din ce surse sunt licitatiile publicate pe site?

Pe site-ul nostru veti gasi toate licitatiile publicate in SEAP, presa centrala, Monitorul oficial, Bursa romana de marfuri.

 

7. Ce rol are “Publicarea de licitatii”?

Prin intermediul acestei facilitati oferite de site-ul nostru va puteti publica gratuit un anunt, o cerere de oferta pentru a gasi furnizorul cu pretul cel mai scazut sau oferta cea mai avantajoasa.